Avonturen

Gun jezelf een break


Mijn producten zijn als avonturen... van yoga en voor nieuwe ervaringen, in Osho meditatie. Wat gaat over bewust 'zijn' en 'zien' zoals het is & de verbinding van mind, met body & soul. UrjaYoga focust, op de stressvolle omgeving, van business, management, dames en heren. Echter, in de zorg, de horeca, hotels, winkels & op school, werkt ook het personeel, in totale stress, dreigend burn-out & zonder plezier. UrjaYoga biedt, korte en krachtige yoga- en meditatie oefeningen, voor een ieder die per vandaag nog, met minder stress & met meer plezier, zijn werk wilt doen. Het is gebaseerd, op zo'n 60 bewezen technieken, die effectief & efficient zijn. Tevens toepasbaar vanachter elk bureau, of de directe werkplek, tijdens het werk, in elke pauze, als een moment van rust.

 

Wie is Urja?

Als afgestudeerde HBO Sociale Academie, Pedagoog en Osho meditatie specialist, leef ik de Boedhistische levensstijl. Ik heb lang gezocht naar ontspanning, zonder een grote inspanning; action without action.. 'WuWei'.

In werksituaties heb ik zelf, teveel als stress ervaren en ik zag weinig 'natuurlijk' plezier. Wat mij plezier geeft, is creatief bezig zijn, of met kinderen werken & iets vanuit mezelf creëren & yoga les geven, vind ik inspirerend.

In Yoga vond ik 2Relax BodyMind. Ik bouwde er mijn bedrijf mee tbv. PeoplePlanetProduct. 

Naast NMM yoga, voor meer succes, op het werk en minder ziekteverzuim, als bewezen resultaat, bied ik persoonlijke begeleiding, via individuele coaching. Deze sessies kunnen, zowel NMM yoga, als Osho meditaties en soul healing, betreffen. Als ook Tarot sessies en Cranio sacral sessies. Alles bied ik, op maat en is, vanaf eerste intake vlgs. planning.

 

Voor bedrijven ben ik tevens, de organisatie- en eventmanager vwb.jaarlijkse bedrijfsuitjes, met evt. als tryout NMM yoga miniworkshop als hét onderdeel, voor fun & teambuilding. Ook is dit mogelijk, tijdens training, meeting, of congres & is dan bedoeld als energy-boost.

In company, geef ik wekelijks, in elke werk setting, een energie workshop. Dat kan Yoga zijn, evenals groepsmeditatie, Body-Mind sessie en een lachtherapie sessie.

Een lachworkshop van 20min. geeft, aan elk congres z'n succes & een energy-boost.

 

Haiku Art heb ik 2007 ontwikkeld, met als doel 2EmpowerUtalents. Dat zich specifiek richt, op kinderen, qua gevoel, assertiviteit, zelfdiscipline & talenten ontwikkeling.

Sinds 2003 beoefen ik Poweryoga en 2007 Iyengar- & Hatha Yoga & ik ben sinds 2015 Yoga Lerares en BusinessYoga specialist.